Kinderentertainment inhuren

/Kinderentertainment inhuren
Kinderentertainment inhuren2020-01-16T08:32:08+01:00

Kinderentertainment inhuren bij Kidshelden

Wie kinderen een onvergetelijke dag wilt bezorgen, kan kinderentertainment inhuren bij Kidshelden.

Bekende Kinder character boeken,kinderfiguren inhuren, winkelcentrumpromotie, looppop inhuren

Helden als Popeye, Bobo of Shaun het Schaap staan klaar om plezier, blijdschap en pure vreugde centraal te laten staan!

Kidshelden is de partner voor:

  • De bekendste kinderfiguren bekend van tv;
  • Professionele kinderentertainers;
  • Verschillende entertainment mogelijkheden zoals meet and greets, shows en uiteraard maatwerk;

Wat voor activiteiten onze bekende kinderfiguren dan ook voor jou kunnen uitvoeren, een glimlach van oor tot oor is waar we het voor doen. Een herinnering om niet alleen in het geheugen maar ook bijvoorbeeld door middel van een uniek fotomoment voor eens en altijd vast te leggen. Boek direct via onze website een van onze kinderhelden of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een vakkundige kinderentertainer inhuren voor onvergetelijke momenten

Bij Kidshelden kun je heel makkelijk en snel een kinderentertainer inhuren voor welk festijn dan ook. Daarbij ben je gegarandeerd van professionele kinderentertainers die hun vak goed verstaan. Met goede training en uitgebreide kennis op zak weten onze kinderhelden altijd hoe een unieke dag moet worden beleefd!

Kwaliteit is een van onze belangrijkste kernwaarden. Niet alleen een kwalitatief team met enkel en alleen professionals maar des te meer een kwalitatieve dag voor jong en oud. Onze standaard activiteiten zoals bijvoorbeeld een meet and greet met Popeye is daarom niet bindend en een maatwerkprogramma behoort dan ook vanzelfsprekend tot de mogelijkheden! Een fantastische dag voor iedereen, daar gaat het om!

Passend programma afgestemd op jouw wensen

Onze mogelijkheid tot maatwerk gaat ver. Wij vinden het immers belangrijk dat er zo lang mogelijk een glimlach op de gezichten blijft staan! Onze flexibiliteit is daarbij uniek. We kunnen en willen veel doen om het altijd en iedereen naar de zin te maken. Verzoeken als een speurtocht met bijvoorbeeld Bobo of Popeye inhuren voor een spannende wedstrijd, het kan allemaal. Wij kunnen jou uiteraard ook voorzien van persoonlijk advies. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou voorzien van een compleet passend programma dat aansluit op jouw behoeften. Schroom niet om hierover contact met ons op te nemen.

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?