Over Kidshelden

Met als doel om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, is Kidshelden uitgegroeid tot een van de grootste distributeurs met unieke licenties in de Benelux. Met ruim 8 characters en een team van professionals staan wij dagelijks klaar om ieder mens een dag te laten beleven om nooit te vergeten.

Als marktleider en exclusief distributeur van bekende kinderkarakters is het onze taak om een dag te verzorgen om nooit te vergeten. Met een team van professionals en met behulp van onze doordachte aanpak doen wij dit al een tijdje zeer succesvol! Hoe de invulling van een bijzondere dag met behulp van kinderpoppen inhuren er ook uit moet komen te zien, wij staan voor jou klaar om een goed programma samen te stellen.

Wij bieden naast ons standaard aanbod altijd de mogelijkheid om een aangepast programma voor jou te verzorgen. Wij gaan uiteraard graag met jou in gesprek voor al jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag bekende kinderfiguren inhuren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, winkelcentrum opening of andere leuke activiteit? Informeer direct bij ons naar de mogelijkheden. Een maatwerkverzoek behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Kidshelden is een onderdeel van de Wonderland Entertainment Groep.

Wonderland Entertainment Groep is al ruim 25 jaar een begrip in vele winkelcentra’s. Met ruim 300 acts in hun portefeuille mogen zij zich rekenen tot één van de grotere entertainment bureau van Nederland. Een groot deel van hun acts hebben zij in eigen productie en zijn creatief en vernieuwend en daarom ideaal ter promotie van evenementen, winkelcentra en andere doeleinden.

Kidshelden.nl is uw partner wanneer u op zoek bent naar kinderentertainment voor uw winkelcentrum, bedrijf, familiedag of activiteit.

 

Ons team