Over Kidshelden

Met als doel om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, is Kidshelden uitgegroeid tot een van de grootste distributeurs met unieke licenties in de Benelux. Met ruim 8 characters en een team van professionals staan wij dagelijks klaar om ieder mens een dag te laten beleven om nooit te vergeten.

Als marktleider en exclusief distributeur van bekende kinderkarakters is het onze taak om een dag te verzorgen om nooit te vergeten. Met een team van professionals en met behulp van onze doordachte aanpak doen wij dit al een tijdje zeer succesvol! Hoe de invulling van een bijzondere dag met behulp van kinderpoppen inhuren er ook uit moet komen te zien, wij staan voor jou klaar om een goed programma samen te stellen.

Wij bieden naast ons standaard aanbod altijd de mogelijkheid om een aangepast programma voor jou te verzorgen. Wij gaan uiteraard graag met jou in gesprek voor al jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag bekende kinderfiguren inhuren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, winkelcentrum opening of andere leuke activiteit? Informeer direct bij ons naar de mogelijkheden. Een maatwerkverzoek behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Kidshelden is een onderdeel van de Wonderland Entertainment Groep.

Wonderland Entertainment Groep is al ruim 25 jaar een begrip in vele winkelcentra’s. Met ruim 300 acts in hun portefeuille mogen zij zich rekenen tot één van de grotere entertainment bureau van Nederland. Een groot deel van hun acts hebben zij in eigen productie en zijn creatief en vernieuwend en daarom ideaal ter promotie van evenementen, winkelcentra en andere doeleinden.

Kidshelden.nl is uw partner wanneer u op zoek bent naar kinderentertainment voor uw winkelcentrum, bedrijf, familiedag of activiteit.

Ons team

Antonie Zuijderwijk
Antonie Zuijderwijk
Antonie is onze creatieve brein. Hij bedenkt, ontwerpt en creeërt de decoraties.
Corine Pronk
Corine Pronk
Corine is de administratieve duizendpoot van de Wonderland Entertainment Groep. Van offerte tot de administratie. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Luuk Zuijderwijk
Luuk Zuijderwijk
Luuk is onze regelneef. Van de planning van onze locatiemedewerkers tot aan de vergunning aanvragen, hij draait zijn hand er niet voor om. Ook neemt hij een gedeelte van de sales voor zijn rekening, grote kans dat u hem treft wanneer u ons belt.
Amber Demeijer
Amber Demeijer
Amber zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte wordt gehouden van alle activiteiten rondom Kidshelden.nl Daarnaast neemt zij ook een stukje sales voor haar rekening
Coen Zuijderwijk
Coen Zuijderwijk
Coen is onze ICT topper. Alles wat digitaal is of met de website heeft te maken neemt hij voor zijn rekening.
Ferre Verbeek
Ferre Verbeek
Ferre is onze logistiek medewerker. Hij zorgt dat alles klaarstaat zodat al het entertainment vlekkeloos op pad kan. Ook kunt u hem tegen komen op locatie.

Partners