Kinderhelden inhuren

/Kinderhelden inhuren
Kinderhelden inhuren2020-01-16T08:57:15+02:00

Kinderhelden inhuren

Wat voor evenement, feest of activiteit je ook organiseert, kinderhelden inhuren maken het feest compleet!

© Blink Uitgevers, all rights reserved

Bekende Kinder character boeken,kinderfiguren inhuren, winkelcentrumpromotie, looppop inhuren

Kidshelden is als grootste kinderlooppoppen distributeur van Nederland dé partner voor een onvergetelijke dag vol vreugde en plezier. Popeye of Moncchichi inhuren maar ook Shaun het Schaap of Bobo, het zijn slechts enkele voorbeelden van kinderhelden die je bij ons kunt inhuren!

Je kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • Kindershows zoals liedjesshows;
  • Activiteiten als speurtochten, bingo’s en ander vermaak;
  • Meet and greets op elke denkbare locatie.

Onze leuke activiteiten zitten standaard in ons aanbod maar ook voor maatwerkverzoeken kun je bij ons terecht. Het gaat om een glimlach van oor tot oor. Daar doen we het voor!

Professionele kinderhelden verhuur

Wie kinderhelden verhuur regelt bij Kidshelden, kan er van op aan dat een team van professionals voor je aan de slag gaat. Een bedrijf met kennis van zaken en die precies weet wat er komt kijken bij een geslaagde dag vol met pret! Onze professionals hebben veel kennis in huis en hebben door trainingen de beschikking om er altijd weer een feestje van te maken!

Wil je een Bobo pop boeken en heb je daar speciale wensen bij? Kidshelden regelt het voor jou. We zijn een flexibele organisatie en zijn continu in ontwikkeling. Dat zorgt er met name voor dat we continu nieuwe concepten aan het ontwikkelen en uitwerken zijn. Zo houden wij ons kinderentertainment altijd op een hoog niveau!

Een kinderheld direct boeken

Onze kinderhelden inhuren kan via de website maar ook telefonisch of via een ander contactmoment. We kunnen jou voorzien van persoonlijk advies waar nodig. Wil je bijvoorbeeld Popeye inhuren en heb je daar speciale wensen bij, laat het ons vooral weten! Onze talloze evenementen die wij hebben verzorgd hebben inmiddels gezorgd voor een brede en creatieve geest en dus kunnen wij jou uitgebreid persoonlijk adviseren.

Neem direct contact met ons op en wij gaan voor jou aan de slag!

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?