• Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Bekende kinderfiguren voor een show

Bij Kidshelden boek je bekende kinderfiguren voor een spectaculaire show. Zo maak je een onvergetelijke dag van jouw evenement. Je zet onze televisiefiguren in bij bijvoorbeeld jouw bedrijfsfeest of als entertainment in jouw winkelcentrum. In ons aanbod vind je standaardpakketten, maar wij maken met alle plezier ook een programma op maat voor jouw evenement.

Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,
Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Van Hello Kitty tot Loeki de Leeuw en van 44 Cats tot Bobo. Het aanbod is ruim en uiteraard zijn de mogelijkheden breed. Maak jouw feest of partij compleet met een leuke kinderheld! Boek direct online of neem contact op om jouw persoonlijke wensen aan ons door te geven.

Daarom kies je voor Kidshelden:

  • Exclusief distributeur van de meest bekende kinderhelden;
  • Veel verschillende activiteiten mogelijk;
  • Maatwerkverzoeken zijn een standaard!

Bekende kinderfiguren maken tijdens hun show jong en oud enorm blij

Wij zien het als ons doel dat iedereen enthousiast en vrolijk wordt tijdens de show waar bekende kinderfiguren optreden. Als wij een grote lach op de gezichten van het publiek zien, weten we dat jouw evenement compleet is. Je hebt bij ons de keuze uit diverse shows van:

Maak jouw festiviteit nog vollediger en boek onze bekende kinderfiguren voorafgaand of na de show voor een meet-and-greet of fotomoment. Op deze manier ontmoeten de kinderen hun helden van televisie en bezorg jij ze een nog bijzondere dag.

De organisatie achter de kinderhelden

Met als doel om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, is Kidshelden uitgegroeid tot een van de grootste distributeurs met unieke licenties in de Benelux. Met ruim 10 characters en een team van professionals staan wij dagelijks klaar om ieder mens een dag te laten beleven om nooit te vergeten. Wij bieden naast ons standaard aanbod altijd de mogelijkheid om een aangepast programma voor jou te verzorgen. Wij gaan uiteraard graag met jou in gesprek voor al jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag bekende kinderfiguren inhuren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, winkelcentrum opening of andere leuke activiteit? Informeer direct bij ons naar de mogelijkheden. Een maatwerkverzoek behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Bezorgen onze Kidshelden jou een glimlach?

Vraag een offerte aan voor een standaard of aangepaste show

Bel naar +31 (0) 85 224 000 2 als je interesse hebt in een show met bekende kinderfiguren in de hoofdrol. In overleg met jou bepalen we welke show en welke bekende karakters het best passen bij het evenement dat jij voor ogen hebt. We stellen zo snel mogelijk een offerte op, zodat je precies weet welke kosten je maakt én wat je van onze show kunt verwachten. Samen maken we jouw evenement onvergetelijk.

Op de foto met Bobo, Bobo inhuren, inhuren Bobo, event met Bobo, meet & greet met Bobo, Bobo meet & greet, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, Winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?