• Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Bekende kinderfiguren inhuren

Wil jij bekende kinderfiguren inhuren voor een (bedrijfs)feest of andere leuke activiteit? Dan is Kidshelden het platform waar je gemakkelijk en snel kunt kiezen uit veel bekende kinderhelden!

Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,
Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Van Hello Kitty tot Loeki de Leeuw en van 44 Cats tot Bobo. Het aanbod is ruim en uiteraard zijn de mogelijkheden breed. Maak jouw feest of partij compleet met een leuke kinderheld! Boek direct online of neem contact op om jouw persoonlijke wensen aan ons door te geven.

Daarom kies je voor Kidshelden:

  • Exclusief distributeur van de meest bekende kinderhelden;
  • Veel verschillende activiteiten mogelijk;
  • Maatwerkverzoeken zijn een standaard!

Professionele bekende kinderpoppen inhuren voor elke gelegenheid

Kidshelden is exclusief distributeur van veel bekende kinderfiguren en daarom kun je bij ons dan ook alleen bekende kinderpoppen inhuren. Zo kun je een Sesamstraat pop boeken die zorgt voor hilarische momenten! Wij verzorgen korte dagprogramma’s maar ook meet & greets, kindershows en speciale fotomomenten. Niet alleen een Sesamstraat pop inhuren maar ook andere kinderfiguren of een combinatie daarvan is mogelijk. Wat voor wens je ook hebt met jouw kinderheld, Kidshelden is jouw partner voor een onvergetelijke dag!

Ons professionele team staat klaar om alles tot in de puntjes te verzorgen. Wij hebben enkel professionals in dienst die weten wat er nodig is voor een fantastische en heuglijke dag.

De organisatie achter de kinderhelden

Met als doel om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, is Kidshelden uitgegroeid tot een van de grootste distributeurs met unieke licenties in de Benelux. Met ruim 10 characters en een team van professionals staan wij dagelijks klaar om ieder mens een dag te laten beleven om nooit te vergeten. Wij bieden naast ons standaard aanbod altijd de mogelijkheid om een aangepast programma voor jou te verzorgen. Wij gaan uiteraard graag met jou in gesprek voor al jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag bekende kinderfiguren inhuren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, winkelcentrum opening of andere leuke activiteit? Informeer direct bij ons naar de mogelijkheden. Een maatwerkverzoek behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Bezorgen onze Kidshelden jou een glimlach?

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?