Kinderlooppop inhuren

/Kinderlooppop inhuren
Kinderlooppop inhuren2019-06-12T13:52:56+01:00

Kinderlooppop inhuren bij Kidshelden

Een bekende kinderlooppop inhuren kan bij Kidshelden! Wij verzorgen verschillende kinderlooppoppen voor verschillende soorten activiteiten.

© Paul van Loon/illustraties Saskia Halfmouw/all rights reserved uitgeverij Leopold, Amsterdam, 2016

©2016 Peanuts Worldwide LLC © 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Of je nu op zoek bent naar kinderpoppen inhuren voor meet and greets, shows of andere bezigheden, wij kunnen het voor jou regelen. Als marktleider op het gebied van bekende kinderlooppoppen staan Bobo, Popeye of bijvoorbeeld Foeksia de Miniheks voor jou klaar!

Kidshelden verzorgt onder andere:

  • Meet and greets met bekende kidshelden;
  • Shows of activiteiten voor elke soort gelegenheid;
  • Een bijzonder fotomoment waar je altijd weer op kunt terugkijken.

Een onvergetelijke en mooie dag, daar staan wij voor. Wat voor persoonlijke wensen jij dan ook hebt, wij gaan graag met jou om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Kinderpoppen inhuren: waar en wanneer dan ook

Als je een kinderlooppop wilt inhuren bij Kidshelden is maatwerk een van onze standaarden. Een programma dat volledig past bij jouw wensen. Dat betekent dat we activiteiten kunnen verzorgen zoals een spannende speurtocht op een gave locatie, maar ook een bewerkte foto met een kinderheld behoort tot de mogelijkheden. Wat er ook nodig is voor een fantastische dag, wij denken graag mee!

Wij hebben veel ervaring met het opzetten van leuke, gave en spannende kinderprogramma’s. Wil je graag meer informatie over bijvoorbeeld een Foeksia de Miniheks pop inhuren? Wij vertellen het je uitgebreid.

De kracht van Kidshelden

Bij Kidshelden kun je terecht voor meer dan 10 verschillende soorten kinderhelden bekend van onder andere televisie, bioscoop of stripboeken. Als marktleider en exclusief distributeur van bekende kinderkarakters is het onze taak om een dag te verzorgen om nooit te vergeten. Met een team van professionals en met behulp van onze doordachte aanpak doen wij dit al een tijdje zeer succesvol!

Hoe de invulling van een bijzondere dag met behulp van kinderpoppen inhuren er ook uit moet komen te zien, wij staan voor jou klaar om een goed programma samen te stellen. Zo is bijvoorbeeld een Foeksia de Miniheks pak inhuren een mogelijkheid maar kun je ook gaan voor Kikker of andere gave kinderheld. Neem contact op via 0852240002 en wij helpen jou graag!

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?