• Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Kindershow boeken bij Kidshelden

Een geheel verzorgde kindershow boeken kan bij Kidshelden. Met een geheel verzorgd ochtend- middag- of dagprogramma maken onze kinderhelden jouw dag helemaal compleet.

Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,
Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Een leuke liedjesshow met Buurman & Buurman of met Sesamstraat of dansen met Bobo ? Het is slechts een voorbeeld van de shows die wij kunnen verzorgen. Een onvergetelijke dag, dat is waar wij te allen tijde voor staan. Informeer direct bij ons naar de mogelijkheden!

Kiezen voor Kidshelden biedt jou:

  • Exclusieve kinderhelden voor elk festijn;
  • Een professioneel team die jou ontzorgt;
  • Een onvergetelijke dag voor jong en oud.

Bekende kinderfiguren als Bobo, Garfield, 44 Cats en nog vele anderen populaire helden staan klaar om samen met jou een dag te beleven om nooit te vergeten. Wij horen dan ook graag hoe die voor jou het beste kan worden ingevuld!

Kinder tv helden inhuren: waar en wanneer jij dat wilt

Voor een kindershow boeken maar ook voor andere leuke activiteiten kan Kidshelden worden ingeschakeld. Zo kun je kinder tv helden inhuren voor meet and greets en bijzondere fotomomenten, maar ook voor zelf georganiseerde activiteiten. Wij zijn flexibel in de mogelijkheden en maatwerkverzoeken zijn bij ons geen enkel probleem. Wij komen maatwerkverzoeken dagelijks tegen en voor ons altijd een leuke uitdaging om te zorgen dat jong en oud blij van ons worden!

Doordat wij flexibiliteit in onze aanpak heel belangrijk vinden, hebben wij geen standaarden wat betreft activiteiten en locaties. Zolang het werkbaar en veilig is voor iedereen, staan wij open voor leuke ideeën en suggesties. Uiteraard kunnen wij jou ook voorzien van leuke ideeën. We hebben immers al heel wat bijzondere projecten uitgevoerd die voor onvergetelijke momenten heeft gezorgd!

Kidshelden voor elk feest

Een spelactiviteit of even een handje schudden met Bobo, met de kinderfiguren van Kidshelden is het altijd een feest. Wij bieden standaardactiviteiten aan zoals een meet and greet maar zo kun je ook een Shaun het schaap pak inhuren voor een hele andere activiteit. Een bingo, sportdag of wat voor andere gekke of leuke activiteit een kinderheld van betekenis kan zijn, wij kunnen het regelen!

Kidshelden is exclusief distributeur van meer dan 10 verschillende kinderhelden. Allen bekend van televisie, bioscoop of stripboek. Flexibiliteit en maatwerk is onze kracht, wij helpen jou dan ook graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?