Looppop inhuren

/Looppop inhuren
Looppop inhuren2020-01-16T08:58:34+01:00

Looppop inhuren voor elke gelegenheid

Wie een looppop wilt inhuren kan terecht bij Kidshelden. Met meer dan 10 verschillende soorten kinderhelden zijn wij de grootste distributeur van looppoppen in de Benelux!

Bekende Kinder character boeken,kinderfiguren inhuren, winkelcentrumpromotie, looppop inhuren

We hebben een exclusieve licentie van de meest bekende kinderfiguren die je hebt gezien op televisie, in de bioscoop of uit de stripboeken.

Wij verzorgen onder meer:

  • Meet and greets tijdens evenementen of op feesten;
  • Activiteiten als bingo’s en speurtochten met jou favoriete held;
  • Shows en uiteraard maatwerkverzoeken.

Kidshelden draait allemaal om het bezorgen van een grote glimlach, welteverstaan van oor tot oor! Boek direct via onze website of neem contact met ons om voor het bespreken van jouw persoonlijke wensen.

Een looppop voor kinderen inhuren

Kidshelden is het adres voor een looppop voor kinderen inhuren. Wij hebben voor verschillende leeftijdsklassen leuke en spontane kinderhelden. Zo kun je bijvoorbeeld Garfield inhuren maar ook andere kinderhelden. Je kunt het naar wens combineren. Wat voor evenement het ook is en wat je ook graag van onze kinderhelden verwacht, wij kunnen het regelen. Werkbaarheid en veiligheid zijn de twee aspecten die we daarbij altijd in het oog houden!

Als professioneel live kinderentertainment bedrijf, zijn wij altijd bezig met kwaliteit. Wij hebben daarom een team van professionals die dagelijks bezig zijn om het kinderen en natuurlijk de volwassenen naar de zin te maken. Wij zorgen dat onze kinderhelden opgeleid zijn en de juiste trainingen hebben gehad. Zo kun je bij ons vertrouwen op onze professionaliteit.

Maatwerk altijd mogelijk

Op de foto met Rupsje Nooitgenoeg of juist een persoonlijke meet and greet met Rupsje Nooitgenoeg, het zijn activiteiten die niet snel zullen worden vergeten. Wij hebben door onze ervaring een standaard aanbod van activiteiten samengesteld maar kunnen uiteraard een volledig gepersonaliseerd programma opstellen. Zoek je daarom dan ook advies of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij staan jou graag telefonisch te woord.

Kidshelden is al een tijdje succesvol bezig in het professioneel verzorgen van kinderentertainment. Wij zijn inmiddels de grootste distributeur voor een looppop inhuren. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op!

Kunnen wij jou ook voorzien van een glimlach?

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?