Winx

Winx Club, de hitserie voor meiden vanaf 8 jaar, is wekelijks te zien op Nickelodeon. De Winx beleven spannende avonturen, maar zijn ook bijzonder muzikaal, een meidengroep die live van het podium af spat!

Winx Club

Meet & greet Winx Club Feeën

Ontmoet je kidshelden van Winx Club in levende lijve! Op allerlei evenementen en festiviteiten kunnen ze op bezoek komen voor een Meet & Greet.

Meer informatie Specificaties

Winx Club

Winx Club miniconcert

Bloom, Tecna, Musa, Layla, Flora en Stella spatten van het podium tijdens een 30 minuten durend mini concert van hun bekendste en grootste hits, die de kids kennen van de televisieserie, maar ook met nieuwe eigen nummers. Na afloop delen de Winx fotokaarten met handtekeningen uit en kun je met ze op de foto. Nu al te boeken, maar pas vanaf najaar 2017 op het podium te bewonderen.

Beschikbaarheid

Winx Club

Op de foto met  Winx Club Feeën

Voor een green screen met een te kiezen décor kun je op de foto met je kidsheld, een hard copy foto in een Winx Clublijstje, die je meteen uitgeprint meekrijgt. Eventueel voorzien van een lokaal beeldmerk of logo van uw bedrijf.

Meer informatie Specificaties

stella-staand

Kinderentertainment

Kidshelden.nl is uw partner wanneer u op zoek bent naar kinderentertainment voor uw winkelcentrum, bedrijf, familiedag of activiteit.
Hiernaast een kleine impressie van al onze helden!

Left Menu Icon