Informatie Popeye

Meet & Greet met Popeye of ga met Popeye op de foto. Ontmoet, begroet, knuffel en maak foto’s! Kom oog in oog te staan met jouw held!

Meet and greet met Popeye

Ontmoet je kidsheld Popeye in levende lijve! Op allerlei evenementen en festiviteiten kan hij op bezoek komen voor een meet and greet en een boks.

 

3 x 30 minuten € 795,- exclusief 6% BTW

 

Duur van de act: Per dagdeel tot 3 x 30 minuten in maximaal 3 aaneengesloten uren. Doelgroep: Kinderen Leeftijd: Alle leeftijden Mobiel inzetbaar: Ja Inclusief: – 1 Acteur – 1 Begeleider. Op de locatie dient de opdrachtgever zorg te dragen voor: – 1 Gereserveerde parkeerplaatsen – Afsluitbare kleedruimte – Enkele consumpties.

 

 

Reserveer

Op de foto met Popeye

Voor een groen spinaziekleurig scherm (een green screen) met een te kiezen décor kun je op de foto met je kidsheld, een hard copy foto in een Popeyelijstje, die je meteen uitgeprint meekrijgt. Eventueel voorzien van een lokaal beeldmerk of logo van uw bedrijf.

 

Popeye is een Amerikaans strip- en tekenfilmfiguur, die op 17 januari 1929 voor het eerst in stripvorm verscheen. Vanaf 1933 was hij ook te zien in diverse tekenfilms. Popeye groeide zo uit tot een van de beroemdste en populairste strip- en tekenfilmreeksen ter wereld.

 

In onze tijd wisselen de nieuwe technieken de oude in rap tempo af. Fotomarketing kan tegenwoordig niet bestaan zonder mee te gaan in deze ontwikkelingen. Daarom zijn wij in het bezit van het allernieuwste en allersnelste professionele apparatuur met de modernste software. Snelheid en kwaliteit zijn bij ons van groot belang. De foto’s worden op locatie direct bewerkt en afgedrukt zodat uw gasten de foto direct mee kunnen nemen. Ook bestaat de mogelijkheid om de foto’s online te zetten zodat uw gasten deze na afloop van het evenement op hun gemak kunnen bekijken.

 

4 x 45 minuten voor € 1295,- exclusief 6% BTW.

 

Duur van de act: Per dagdeel tot 4 x 45 minuten in maximaal 4 aaneengesloten uren. Doelgroep: Kinderen Leeftijd: Alle leeftijden Mobiel inzetbaar: Nee Inclusief: – 1 Acteur – 1 Begeleider – 1 Fotograaf inclusief fotostand. Op de locatie dient de opdrachtgever zorg te dragen voor: – 1 Gereserveerde parkeerplaats – Afsluitbare kleedruimte – Enkele consumpties.

 

Reserveer

 

Vragen & contact

Left Menu Icon