Mr. Bean

Meet & Greet met Mr. Bean of ga op de foto. Ontmoet, begroet, knuffel en maak foto’s! Kom oog in oog te staan met jouw held!

Meet & greet met Mr. Bean

Ontmoet je kidsheld Mr. Bean in levende lijve! Op allerlei evenementen en festiviteiten kan hij op bezoek komen voor een Meet & Greet en een boks.

 

3 x 30 minuten € 795,- exclusief 6% BTW

 

Duur van de act: Per dagdeel tot 3 x 30 minuten in maximaal 3 aaneengesloten uren. Doelgroep: Kinderen Leeftijd: Alle leeftijden Mobiel inzetbaar: Ja Inclusief: – 1 Acteur – 1 Begeleider. Op de locatie dient de opdrachtgever zorg te dragen voor: – 1 Gereserveerde parkeerplaatsen – Afsluitbare kleedruimte – Enkele consumpties.

 

Reserveer

Op de foto met Mr. Bean

Voor een green screen met een te kiezen decor kun je op de foto met Mr. Bean. Onze professionele fotograaf print de foto direct uit en uiteraard krijg je deze mee.

In onze tijd wisselen de nieuwe technieken de oude in rap tempo af. Fotomarketing kan tegenwoordig niet bestaan zonder mee te gaan in deze ontwikkelingen. Daarom zijn wij in het bezit van het allernieuwste en allersnelste professionele apparatuur met de modernste software. Snelheid en kwaliteit zijn bij ons van groot belang. De foto’s worden op locatie direct bewerkt en afgedrukt zodat uw gasten de foto direct mee kunnen nemen. Ook bestaat de mogelijkheid om de foto’s online te zetten zodat uw gasten deze na afloop van het evenement op hun gemak kunnen bekijken.

 

De foto’s worden voorzien van een fotoframe en indien gewenst van uw logo.

 

4 x 45 minuten voor € 1295,- exclusief 6% BTW.

 

Duur van de act: Per dagdeel tot 4 x 45 minuten in maximaal 4 aaneengesloten uren. Doelgroep: Kinderen Leeftijd: Alle leeftijden Mobiel inzetbaar: Nee Inclusief: – 1 Acteur – 1 Begeleider – 1 Fotograaf inclusief fotostand. Op de locatie dient de opdrachtgever zorg te dragen voor: – 1 Gereserveerde parkeerplaats – Afsluitbare kleedruimte – Enkele consumpties.

 

Reserveer

Vragen & contact

Left Menu Icon