Snoopy

Meet & greet met Snoopy of ga op de foto. Ontmoet, begroet, knuffel en maak foto’s! Kom oog in oog te staan met jouw held!

Meet & Greet met Snoopy

Boek nu een Meet & Greet met deze fantasierijke hond.

 

Al jarenlang is Snoopy een van de beroemdste honden ter wereld met zelfs een eigen film!
Snoopy, de dromerige hond, komt graag naar uw lokatie om zijn kleine en grote fans te ontmoeten en te verrassen met een knuffel, een high-five of om samen op de foto te gaan.

 

Wist u dat Snoopy een prominente rol speelt in de animatiefilm The Peanuts Movie?

 

3 x 30 minuten voor € 795,00 exclusief 6 % BTW

 

Duur van de act: Per dagdeel tot 3 x 30 minuten in maximaal 3 aaneengesloten uren. Doelgroep: Kinderen Leeftijd: Alle leeftijden Mobiel inzetbaar: Ja Inclusief: – 1 Acteur – 1 Begeleider. Op de locatie dient de opdrachtgever zorg te dragen voor: – 1 Gereserveerde parkeerplaatsen – Afsluitbare kleedruimte – Enkele consumpties.

 

Reserveer

 

Op de foto met

Voor een green screen met een te kiezen decor kun je op de foto met Snoopy. Onze professionele fotograaf print de foto direct uit en uiteraard krijg je deze mee.

 

Snoopy is al ruim 65 jaar een absolute kidsheld. In 2015 werd een film uitgebracht die helemaal draaide om deze dromerige hond die op het dak van zijn hondenhok de spannendste avonturen beleeft in zijn denkbeeldige vliegtuig.

 

In onze tijd wisselen de nieuwe technieken de oude in rap tempo af. Fotomarketing kan tegenwoordig niet bestaan zonder mee te gaan in deze ontwikkelingen. Daarom zijn wij in het bezit van het allernieuwste en allersnelste professionele apparatuur met de modernste software. Snelheid en kwaliteit zijn bij ons van groot belang. De foto’s worden op locatie direct bewerkt en afgedrukt zodat uw gasten de foto direct mee kunnen nemen. Ook bestaat de mogelijkheid om de foto’s online te zetten zodat uw gasten deze na afloop van het evenement op hun gemak kunnen bekijken.

 

De foto’s worden voorzien van een fotoframe en indien gewenst van uw logo.

 

4 x 45 minuten voor € 1295,00 exclusief 6% BTW

 

Duur van de act: Per dagdeel tot 4 x 45 minuten in maximaal 4 aaneengesloten uren. Doelgroep: Kinderen Leeftijd: Alle leeftijden Mobiel inzetbaar: Nee Inclusief: – 1 Acteur – 1 Begeleider – 1 Fotograaf inclusief fotostand. Op de locatie dient de opdrachtgever zorg te dragen voor: – 1 Gereserveerde parkeerplaats – Afsluitbare kleedruimte – Enkele consumpties.

 

Reserveer

Vragen & contact

Left Menu Icon