• Bobo, Bobo inhuren, inhuren Bobo, event met Bobo, meet & greet met Bobo, Bobo meet & greet, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, Winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau

Looppop inhuren voor elke gelegenheid

Wil jij een looppop inhuren voor jouw evenement? Dan kun je terecht bij Kidshelden. Dit kan voor festiviteiten binnen en buiten onze regio. Met meer dan tien verschillende soorten kinderhelden zijn wij één van de grootste distributeurs van looppoppen in de Benelux!

Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,
Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Looppop inhuren voor op jouw evenement of in jouw winkelcentrum
We hebben een exclusieve licentie van de bekendste karakters die je hebt gezien op televisie, in de bioscoop of uit de stripboeken.

Wij verzorgen onder meer:

  • Meet-and-greets tijdens evenementen of op feesten;
  • Activiteiten als bingo’s en speurtochten met jouw favoriete held;
  • Shows en uiteraard maatwerkverzoeken.

Kidshelden draait helemaal om het bezorgen van een grote glimlach, welteverstaan van oor tot oor! Een looppop kun je bij ons inhuren voor op een evenement of bijvoorbeeld als entertainment in jouw winkelcentrum. Boek de kinderhelden direct via onze website of neem contact met ons op en bespreek jouw persoonlijke wensen.

Een bekende looppop voor kinderen inhuren

Kidshelden is dé plek voor het inhuren van een looppop. Je boekt bij ons leuke en spontane kinderhelden voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo huur je bijvoorbeeld Loeki de Leeuw in, maar ook andere kinderhelden. Je combineert de personages naar wens met elkaar en maakt zo een ontmoeting tussen kinderen en hun verschillende helden mogelijk. Wat voor evenement je ook organiseert en wat je ook van onze kinderhelden verwacht: wij regelen het voor je. Werkbaarheid en veiligheid zijn de twee aspecten die we daarbij altijd in het oog houden!

Als professioneel live kinderentertainmentbedrijf, zijn we altijd bezig met kwaliteit. We hebben daarom een professioneel team dat dagelijks bezig is met het naar de zin maken van volwassenen en kinderen. We zorgen dat onze kinderhelden de juiste trainingen en opleidingen krijgen. Zo kun je vertrouwen op onze professionaliteit.

Maatwerk is altijd mogelijk

Op de foto met Bert & Ernie of juist een persoonlijke meet-and-greet met Sesamstraathelden; het zijn activiteiten die kinderen en volwassenen niet snel vergeten. Bij ons kies je door onze ervaring voor een standaardaanbod van evenementen, maar uiteraard is het ook mogelijk dat je kiest voor een gepersonaliseerd programma.

Neem contact op en boek onze helden voor jouw festiviteit

Kidshelden verzorgt al een tijd succesvol professioneel kinderentertainment. We zijn inmiddels de grootste partij voor het inhuren van een looppop in de Benelux en zijn daar natuurlijk hartstikke trots op. Zoek je advies of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor het inhuren van een looppop voor jouw festiviteit? Bel dan naar +31 (0) 85 224 000 2.

Kunnen wij jou ook voorzien van een glimlach?

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?