• Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Kinderfiguur inhuren

Een kinderfiguur inhuren via Kidshelden betekent een zorgeloze dag vol vreugde en plezier!

Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,
Looppop inhuren, looppoppen inhuren, looppop huren, looppoppen huren, tv karakter inhuren, tv karakter huren, kinderentertainment, entertainment voor kinderen, winkelcentrumpromotie, promotie winkelcentrum, winkelcentrum entertainment, entertainment voor winkelcentrum, entertainmentbureau,

Kidshelden is een professionele partij voor het inhuren van live kinderentertainment. Wij bieden diverse soorten festiviteiten aan zoals complete liveshows en uiteraard een handje schudden met jouw favoriete kinderheld. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een onvergetelijke dag, daar draait het om! Bij ons kun je terecht voor onder meer:

  • Meet and greets met diverse kinderhelden;
  • Kindershows zoals liedjesshows en bingo’s;
  • Activiteiten op maat.

Met figuren als Buurman en Buurman , Loeki de Leeuw maar bijvoorbeeld ook Monchhichi en 44 Cats, heb je bij Kidshelden een ruime keuze aan bekende kinderhelden bekend van televisie, bioscoop of stripboek. Bekijk direct al onze kinderhelden online.

Kinderfiguren inhuren zoals jij dat wilt

Bij Kidshelden draait het om onvergetelijke momenten. Een eigen invulling van het programma is dan ook bij ons geen enkel probleem. Wij bieden standaardprogramma’s aan maar het verzorgen van maatwerkverzoeken valt uiteraard onder de mogelijkheden. Ons professionele team staat voor jou klaar om te zorgen voor een zorgeloze en vooral heuglijke dag!

Met ons team van professionals weten wij als geen ander wat er bij kinderentertainment komt kijken. Onze kinderfiguren zijn dan ook getraind en daarnaast is er altijd een begeleider mee om te zorgen dat alles goed gaat. Een verzorgde dag waarbij we jou compleet ontzorgen. De kinderheld is er voor plezier en vermaak!

Grootste distributeur van de Benelux

Met meer dan 10 exclusieve kinderfiguren in het aanbod, zijn wij Benelux’ grootste distributeur van kinderlooppoppen. Je kunt bij ons een 44 Cats pop inhuren maar ook Popeye of Shaun het schaap zijn onderdeel van ons entertainmentaanbod. Of je nu op de foto wilt met 44 Cats of alleen een 44 Cats pak wilt inhuren voor een dagdeel puur plezier, Kidshelden zet zich hoe dan ook in voor een onvergetelijke dag!

Een kinderfiguur inhuren kan direct via onze site. Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Wij horen graag jouw persoonlijke wensen en gaan gerust met jou om tafel om een programma op te stellen. Flexibiliteit is een van onze kernwaarden. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen!

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?