Kinder characters boeken

/Kinder characters boeken
Kinder characters boeken2020-01-15T16:46:10+02:00

Kinder characters boeken

Een feestje of ander leuk festijn en daarvoor kinder characters boeken? Het kan bij Kidshelden! Met een zeer gevarieerd aanbod kun je bij ons kinder karakters inhuren wanneer en waar jij dat wilt.

Bekende Kinder character boeken,kinderfiguren inhuren, winkelcentrumpromotie, looppop inhuren

© 2016 Aardman Animations Ltd. All rights reserved

Van bekende figuren zoals Monchhichi tot Popeye en van Rupsje Nooitgenoeg tot Shaun het schaap. We hebben een breed aanbod voor verschillende leeftijden. Neem direct contact op om informatie op te vragen en jouw persoonlijke wensen te bespreken!

Wie kinder characters wilt boeken kan bij Kidshelden verschillende kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor een Popeye meet and greet maar kun je ook op de foto met Bobo of bijvoorbeeld een Garfield pop inhuren. Een greep uit de mogelijkheden bij Kidshelden:

  • Meet and greet moment met een bekende kinderheld;
  • Op de foto voor een onvergetelijke herinnering;
  • Samen met de kinderheld een leuke activiteit of show uitvoeren;

Heb je zelf een leuk plan om met een van jouw favoriete kinderhelden uit te voeren? Laat het ons dan weten! Wij kunnen uiteraard een maatwerkprogramma voor jou opstellen. Een onvergetelijke dag begint bij Kidshelden!

Kinder karakters inhuren voor een bijzondere beleving

Kinder karakters inhuren bij Kidshelden betekent een zorgeloze dag vol vreugde en plezier. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Wij vinden het belangrijk dat er de hele dag door een glimlach op ieders gezichten verschijnt, zowel bij jong als oud! Ons team van professionals weet precies wat hiervoor nodig is. Door middel van intensieve training garanderen onze professionals een geslaagde en zorgeloze dag!

Een bijzondere beleving is voor iedereen anders. Naast ons standaard aanbod met bijvoorbeeld een meet and greet met Shaun het schaap kan uiteraard ook worden gekozen voor een geheel gepersonaliseerde dag. Alles kan in feite volledig naar wens worden ingevuld. Neem hiervoor contact met ons op en wij gaan graag uitgebreid met jou om tafel.

Kidshelden is met haar exclusieve licenties marktleider in de Benelux op het gebied van live kinderentertainment. Een glimlach op de gezichten van zowel kind als volwassenen, daar maken we ons graag voor op! Een volledig passend programma is essentieel bij deze unieke beleving. Wij horen dan ook graag welke wensen je graag in vervulling ziet gaan. Maatwerk is altijd mogelijk!

Wij staan voor jou klaar!

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?