Foeksia de miniheks

Wakkabakkaboe! Foeksia woont in het Heksenbos met haar papa Kwark de Tovenaar. In het bos en op de Heksenschool beleeft ze allerlei avonturen. Foeksia is erg ondeugend. Ze probeert graag spreuken uit het Grote Toverboek van Kwark, terwijl dat helemaal niet mag. En dat gaat wel eens fout. Oeps! Maar Foeksia heeft ook een hart van goud. Ze is hartstikke stoer en nergens bang voor. Heksjes die pesten, geeft ze hun verdiende loon. Eigen schuld, heksenbult!

rondje-foeksiaMet Foeksia

Meet & greet

Vanaf kunt u Foeksia de Miniheks uitnodigen. Op uw locatie plaatsen wij een stoel met daarom heen vrolijk gekleurde kussentjes.

Foeksia nodigt de kinderen uit om plaats te nemen op de kussentjes en zal de kinderen voorlezen uit haar eigen boeken. Daarnaast zingt Foeksia zingt De Kwarkdans en natuurlijk kan iedereen met Foeksia op de foto.

Meer informatie Specificaties

Afbeelding : © Paul van Loon/Saskia Halfmouw/Uitg. Leopold, 2017

© Paul van Loon/Saskia Halfmouw/Uitg. Leopold, 2017

rondje-foeksia-showMet Foeksia

Op de foto

Voor een green screen met een te kiezen décor kun je op de foto met Foeksia de miniheks. De fotograaf print de foto direct uit en uiteraard krijg je deze mee. 

Meer informatie Specificaties

 

Afbeelding: © Paul van Loon/Saskia Halfmouw/Uitg. Leopold, 2017

Kinderentertainment

Kidshelden.nl is uw partner wanneer u op zoek bent naar kinderentertainment voor uw winkelcentrum, bedrijf, familiedag of activiteit.
Hiernaast een kleine impressie van al onze helden!

Left Menu Icon