Foeksia de miniheks

Meet & greet met Foeksia de miniheks of ga op de foto. Ontmoet, begroet, knuffel en maak foto’s! Kom oog in oog te staan met jouw held!

Meet & Greet met Foeksia


Er is een boekenreeks over Foeksia geschreven door Paul van Loon. Ontmoet en begroet Foeksia de miniheks nu in levende lijve! Foekia zal vanuit haar stoel voorlezen uit haar boek, en natuurlijk dansen jullie samen de Kwarkdans. Na afloop is er een Meet & Greet, waarbij er tijd is voor een high-five en natuurlijk ook voor een leuke foto met je favoriete heks! Naast dansen en voorlezen houdt ze ook erg van feestjes en zingen! Een ervaring om nooit meer te vergeten.

 

3 x 30 minuten voor € 795,00 exclusief 6 % BTW

 

Duur van de act: Per dagdeel tot 3 x 30 minuten in maximaal 3 aaneengesloten uren. Doelgroep: Kinderen Leeftijd: Alle leeftijden Mobiel inzetbaar: Nee Inclusief: – 1 Acteur – 1 Begeleider – Op de locatie dient de opdrachtgever zorg te dragen voor: – 1 gereserveerde parkeerplaatsen – Afsluitbare kleedruimte – Enkele consumpties.

 

Reserveer

Op de foto met Foeksia

Foto acties zorgen voor een gezellige sfeer in uw winkelcentrum. Ontmoet nu Foeksia de Miniheks en ga met hem op de foto in onze Green screen fotostudio.

 

KWakkabakkaboe!
Foeksia woont in het Heksenbos met haar papa Kwark de Tovenaar. In het bos en op de Heksenschool beleeft ze allerlei avonturen. Foeksia is erg ondeugend. Ze probeert graag spreuken uit het Grote Toverboek van Kwark, terwijl dat helemaal niet mag. En dat gaat wel eens fout. Oeps! Maar Foeksia heeft ook een hart van goud. Ze is hartstikke stoer en nergens bang voor. Heksjes die pesten, geeft ze hun verdiende loon. Eigen schuld, heksenbult!

 

4 x 45 minuten voor € 1295,00 exclusief 6 % BTW

 

Duur van de act: Per dagdeel tot 4 x 45 minuten in maximaal 4 aaneengesloten uren. Doelgroep: Kinderen Leeftijd: alle leeftijden Mobiel inzetbaar: Nee Inclusief: – 1 Acteur – 1 Begeleider – 1 Fotograaf inclusief fotostand. Op de locatie dient de opdrachtgever zorg te dragen voor: – 1 Gereserveerde parkeerplaats – Afsluitbare kleedruimte – Enkele consumpties.

 

Reserveer

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding : © Paul van Loon/Saskia Halfmouw/Uitg. Leopold, 2017

 

Vragen & contact

Left Menu Icon