Het schoolreisje valt dit schooljaar waarschijnlijk voor een hoop kinderen in het water door de Corona crisis. Kinderen kijken altijd erg uit naar deze dag en om de kinderen toch een te gekke dag te laten beleven tijdens dit bijzondere schooljaar, willen wij u graag die mogelijkheid bieden met onze alternatieve schoolreis.

Wij, Kidshelden, zijn gespecialiseerd in het tot leven brengen van bekende karakters zo als Buurman & Buurman, Bobo, Shaun het Schaap en nog vele anderen. Wonderland Entertainment Groep (onze dochteronderneming) verzorgd al jaren divers entertainment in winkelcentra, pretparken en bij bedrijven.

Door de Corona crisis zijn ook wij gaan nadenken hoe wij kids een onvergetelijke dag kunnen bezorgen binnen alle RIVM maatregelen. Hieronder leest u de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor een voor de kinderen verdiende onvergetelijke dag.

Hoe ziet het Alternatieve Schoolreisje eruit?

We beginnen de dag om 8:30 uur met de Kidshelden ochtend voor de groepen 1 tot en met 4. Gaan zij deze ochtend lekker bewegen met Bobo, Shaun het Schaap of Buurman & Buurman? Aan u de keuze:

Bobo’s Speurneuzenfeest:
De kin