Championssheeps

De Championsheeps is een volledig verzorgd programma bestaande uit:

Sport mee met Shaun het Schaap en Timmy tijdens het sportieve evenement ‘De Championsheeps’. Kinderen volgen een parcours vol boerderijspelen, van de hilarische eieren-zoekspel tot het leuke schapenrace via het grote sprongenspel tot aan het Spring je fit.
Kinderen leren spelenderwijs een boel over de boerderij en zijn zeer actief bezig. Na afloop is er uitgebreid tijd voor een meet and greet, knuffelen en foto’s maken maar!

 

De Championsheeps is een volledig verzorgd programma bestaande uit:

 

Spring je Fit
Bitzer staat al te trappelen op een klein podium samen met een fitness instructeur om alle kinderen op te warmen voor het parcours. Rekken, strekken en springen, zo zijn zij er klaar voor.

 

Tok tok
Wie vind de meeste eieren? De kippen op de boerderij hebben hun best gedaan. Vol trots zitten ze boven op hun eieren. Het doel van deze speurtocht is om zo snel mogelijk de meeste eieren te vinden en een mandje vol eieren in te leveren bij de boer!

 

Grote sprongen
Een unieke zakloop-race.In een grote loopzak (voorzien van een afbeelding van Bitzer) gaat het erom wie als snelste het parcours aflegt en als eerste zijn beanie ( Bitzers petje) aan de kapstok hangt!

 

Schapen Race
Heb jij weleens op een schaap gezeten? Nu is het jouw kans tijdens deze schapenrace. Zit je lekker op deze bolle ronde schapen?
Klaar voor de start en zorg dat jij als eerste bij de finish bent.

 

Dat is schrikken
Wie laat de meeste vogelverschrikkers schrikken? Lukt het jou om met 5 aardappels maar liefst vier hoofden van de vogelverschrikkers om te gooien?

 

Meet & greet Shaun en Timmy
Uiteraard ontbreken Shaun en Timmy op deze dag niet. Zij kunnen wachten om hun fans te ontmoeten, te knuffelen of om op de foto te gaan.

 

Een dag vol plezier en vermaak!

 

4 aaneengesloten uren  € 4995,00 exclusief 6 % BTW

 

Reserveer  Specificaties

Vragen & contact

Left Menu Icon